x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a depus o plângere la DNA împotriva fostului socru

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a depus o plângere la DNA împotriva fostului socru

26 Oct 2015   •   17:38
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a depus o plângere la DNA împotriva fostului socru
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Alina Măgureanu, nora fostului director SRI Virgil Măgureanu, împotriva căruia a depus o plângere la DNA, a afirmat luni că a fost agresată de soţ şi a fost ameninţată de socri, dar sesizările pe care le-a formulat nu ar fi fost soluţionate de instituţiile abilitate.

"Plângerile sunt nenumărate, sunt plângeri pentru violenţă domestică împotriva lui Marian Măgureanu (soţul - n.r.), sunt plângeri de intimidare, de ameninţare împotriva soţilor Măgureanu şi sunt plângeri pentru fapte de corupţie pe care sunt nevoită să le fac publice, pentru că vrem să se termine cu corupţia în ţara aceasta. (...) Sunt plângeri referitoare la nişte ameninţări, la nişte sechestrări de acte de firmă, sunt foarte multe plângeri, (...) am foarte multe dosare pe rol şi de un an mă chinui cu justiţia din România şi cu instituţiile abilitate, cu secţiile de poliţie. (...) Sper să se facă dreptate, sper să se respecte litera legii, sunt foarte supărată pe legea din România şi pe cei care reprezintă legea. Am încredere în schimb în DNA, pentru că am văzut că în nenumărate situaţii şi-a făcut treaba. Sper să fiu şi eu printre cei care beneficiază de atenţia dânşilor", a declarat Alina Măgureanu, pentru B1 TV, la ieşirea din sediul Poliţiei Sectorului 1, unde ar fi depus mai multe plângeri.

Femeia nu a vrut să precizeze ce anume a sesizat la DNA, motivând că nu doreşte să încalce vreo procedură, însă întrebată ce înţelege prin fapte de corupţie a răspuns: "trafic de influenţă, dare de mită, luare de mită".

"Îmi asum (...) şi aceste lucruri le voi face publice. (...) Nu pot deocamdată să dau detalii. (...) Mie mi s-a demonstrat că această familie Măgureanu reprezintă legea până în momentul acesta şi pot să aduc şi probe. Oricum, am foarte multe probe şi îmi asum tot ceea ce spun", a afirmat Alina Măgureanu.

Nora fostului şef al SRI Virgil Măgureanu s-a prezentat luni la sediul DNA, ea declarând că a venit să depună o plângere penală împotriva acestuia.

Alina Măgureanu a spus că vine în faţa procurorilor în calitate de parte vătămată, fiindu-i afectate "toate interesele" de către "domnul Virgil Măgureanu şi familia". Ea a adăugat că acuzaţiile sunt "de corupţie" şi "foarte grave".

Întrebată de jurnalişti dacă Virgil Măgureanu este urmărit penal, ea a precizat că nu ştie.

×