x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Foştii dinamovişti Mărgăritescu şi Munteanu, condamnaţi la închisoare în dosarul maşinilor furate

Foştii dinamovişti Mărgăritescu şi Munteanu, condamnaţi la închisoare în dosarul maşinilor furate

26 Apr 2012   •   08:39
Foştii dinamovişti Mărgăritescu şi Munteanu, condamnaţi la închisoare în dosarul maşinilor furate

Fotbalistii Andrei Margaritescu si Cristian Munteanu au fost condamnati in dosarul masinilor furate. Munteanu a primit cinci ani de inchisoare, iar Margaritescu trei.

Alaturi de cei doi, in acest dosar a fost condamnat medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, la sapte ani de inchisoare cu executare.

Totodata, instanta i-a condamnat pe Adrian Mihai Radu la o pedeapsa de cinci ani de inchisoare cu executare, precum si sotia acestuia, Bianca Radu, la doi ani sub supraveghere pentru fapta de tainuire.

Decizia in acest caz nu e definitiva, ea putand fi atacata cu recurs de partile din dosar.

In luna aprilie, procurorii Parchetului Capitalei au inceput urmarirea penala pe numele a noua persoane in cazul unor furturi de masini de lux, printre cei acuzati fiind fostul mijlocas dinamovist Andrei Margaritescu si fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu. Ei au fost acuzati de de inselaciune, fals in declaratii, instigare la fals intelectual si tainuire.

In luna aprilie 2011, procurorii Parchetului Capitalei au inceput urmarirea penala pe numele a noua persoane in cazul unor furturi de masini de lux, printre cei acuzati fiind fostul mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu si fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristi Munteanu.

Procurorii ii acuzau pe Andrei Margaritescu si pe Cristi Munteanu ca sunt "dobanditori de drept ai unei masini furate", despre care "aveau in mod clar cunostinta ca face obiectul unei infractiunui de furt".

Totodata, procurorii l-au acuzat in acest dosar si pe Alexandru Magherescu, fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figura ca fiind furat in actele politiei, folosit de Andrei Margaritescu si de Cristi Munteanu.

Magherescu era acuzat ca i-a dat masina Audi A8, in urma cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat masina furata, pentru a incasa asigurarea pe ea.

Surse judiciare mai spuneau ca, dupa ce a tinut o perioada masina Audi A8 luata de la Magherescu, Cristi Munteanu a reusit, cu complicitatea unora dintre inculpatii din acest dosar, sa intocmeasca acte "in regula" ale masinii. La inceputul anului 2011, Munteanu i-a vandut masina colegului sau de la Dinamo Andrei Margaritescu.

×