x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a fost externat

Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a fost externat

02 Mar 2012   •   09:16

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost externat astazi de la Spitalul Floreasca din Capitala in stare buna. Purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Bogdan Oprita, a declarat ca diagnosticul stabilit in cazul lui Nicolaescu este de tulburare circulatorie cerebrala.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost internat miercuri noapte la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce i s-a facut rau.

Familia fostului ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu a chemat ambulanta miercuri, in jurul orei 22:30, deputatul fiind transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Medicii i-au facut toate investigatiile, stabilind ca Eugen Nicolaescu sa ramana internat si joi, intrucat analizele nu au aratat din ce cauza i s-a facut rau si a lesinat, spunea medicul Bogdan Oprita.

Din fericire, starea deputatului s-a imbunatatit simtitor, insa, pentru a fi siguri ca nu vor aparea complicatii, medicii l-au mai tinut sub supraveghere.

Eugen Nicolaescu face parte din Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor si a indeplinit functia de ministru al sanatatii publice in perioada 2007 - 2008, in guvernul condus de Calin Popescu-Tariceanu.

×