x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Ion Iliescu, Corina Creţu s-a măritat

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Ion Iliescu, Corina Creţu s-a măritat

11 Noi 2012   •   08:44
Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Ion Iliescu, Corina Creţu s-a măritat
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Europarlamentarul PSD Corina Creţu s-a cununat religios, sâmbătă, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, prezent la eveniment, a declarat că fostul său purtător de cuvânt va fi "o femeie împlinită" şi că avea nevoie să se căsătorească, pentru că "era puţin cam stingheră".

Evenimentul a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Vechi din centrul Capitalei, în prezenţa membrilor familiilor celor doi miri, a unor prieteni, precum şi a unor colegi de partid şi de la Parlamentul European.

Mireasa a sosit la biserică într-un automobil Rolls Royce retro, purtând o rochie albă. Ea a avut şase domnişoare de onoare, cu rochii mov.

Printre invitaţi s-au mai numărat preşedintele PNL, Crin Antonescu, soţia acestuia, Adina Vălean, europarlamentar PNL, dar şi soţia premierului Victor Ponta, Daciana Sârbu, preşedintele PC, Daniel Constantin, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, dar şi Ioan Mircea Paşcu şi Ecaterina Andronescu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu, al cărui purtător de cuvânt a fost Corina Creţu, în mandatul de după anul 2000, a declarat, răspunzând unei întrebări din partea presei, că este bine că acesta se căsătoreşte, pentru că "o să fie o femeie împlinită, la casa ei, era cam stingheră".

La rândul său, Crin Antonescu a sfătuit-o pe mireasă "să nu aibă prea mult de-a face cu presa", iar Cătălin Ivan i-a spus că trebuie să înveţe arta compromisului, pentru ca să îi meargă bine în căsnicie.

Cei doi miri au mărturisit că vor merge în luna de miere în Dubai, însă în decembrie, după alegeri. Corina Creţu a spus că săptămâna viitoare va fi însoţită la Bruxelles de soţul ei.

Mirii au ales, pentru cununia religioasă, Biserica Sf. Spiridon Vechi, un lăcaş mic, dar cu tradiţie, deoarece unul dintre naşi este preot la acest aşezământ şi duhovnic al europarlamentarului PSD.

×
Subiecte în articol: ion iliescu corina cretu cununie