x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Adrian Balaban Grăjdan, cercetat de DNA pentru abuz în serviciu

Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Adrian Balaban Grăjdan, cercetat de DNA pentru abuz în serviciu

27 Iul 2012   •   11:18
Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Adrian Balaban Grăjdan, cercetat de DNA pentru abuz în serviciu

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, Adrian Balaban Grajdan, este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu modul in care a fost intocmita documentatia pentru achizitionarea unui imobil pentru ISC, a declarat, vineri, avocatul acestuia.

Adrian Balaban Grajdan, fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, insotit de avocat.

La iesirea de la DNA, Adrian Balaban Grajdan a spus ca este cercetat intr-un nou dosar, alaturi de alte 11 persoane.

Avocatul George Moloman a precizat ca procurorii i-au adus la cunostinta lui Balaban Grajdan ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul acestuia pentru abuz in serviciu.

El a precizat ca anchetatorii DNA au deschis pe numele lui Balaban Grajdan un nou dosar de cercetare, in care verifica modalitatea de achizitionare a unui imobil pentru ISC, din strada C. Robescu.

Fostul sef al ISC a spus ca acest imobil este "cel mai frumos sediu pe care l-ati vazut".

Fostul sef al ISC este cercetat pentru favorizarea infractorului intr-un alt dosar, deschis dupa ce in 22 mai a trimis la Completul de cinci judecatori al instantei supreme care judeca recursul in dosarul "Trofeul calitatii" un document semnat de el prin care arata ca Inspectoratul nu se constituie parte civila in aceasta cauza, pe motiv ca nu a fost inregistrat vreun prejudiciu. (Mediafax)

×