x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fratele lui Mirel Rădoi, gest extrem după o ceartă cu soţia. Tânărul s-a aruncat de la etajul 4

Fratele lui Mirel Rădoi, gest extrem după o ceartă cu soţia. Tânărul s-a aruncat de la etajul 4

11 Feb 2019   •   13:25
Fratele lui Mirel Rădoi, gest extrem după o ceartă cu soţia. Tânărul s-a aruncat de la etajul 4

Momente grele pentru Mirel Rădoi, fostul fotbalist, acum antrenor al Naţionalei U21. Mihai Nicuşor Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 de fotbal a României, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, pe strada Doctor Babe din Drobeta-Turnu Severin, după ce tânărul în vârstă de 35 de ani s-ar fi certat cu soţia. Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat despre divorţ, iar la un moment dat, bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuieşte. Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Potrivit primelor informaţii, medicii îi acordă tânărului primele îngrijiri medicale.

Mihai Nicuşor Rădoi a avut în trecut probleme cu legea, el fiind arestat şi condamnat în 2009 pentru furt, iar în 2012 a fost condamnat pentru un alt furt.

OBSERVATOR 

×
Subiecte în articol: mirel rădoi mihai nicuşor rădoi