x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fuga pe mare, un scenariu SF

Fuga pe mare, un scenariu SF

de Emilia Sava    |    25 Iul 2006   •   00:00
Fuga pe mare,  un scenariu SF

Vasul "Al Mahmoud IV", sub pavilion Siria, la bordul caruia este posibil sa fi iesit din tara Omar Hayssam, a acostat abia ieri in Portul Midia desi era asteptat sambata seara.

Comandantul vasului, Constantin Ionescu, a mentionat ca a intarziat peste 48 de ore din cauza unor probleme, fara sa precizeze natura acestora. Capitanul a mai spus ca "Al Mahmoud IV" face linie intre Siria si Romania de mai multa vreme, iar echipajul este acelas.

Comandantul navei a mai declarat ca daca nava ar fi fost implicata in acest scandal, de care nu stia nimic la plecarea din tara, nu s-ar mai fi intors in Romania.

Atat cei care lucreaza in zona in Portul Midia cat si reprezentantul firmei de agenturare, Sah Mat SRL, Nicolae Dimitrescu, au precizat ca este imposibil ca Hayssam sa fi parasit Romania prin portul Midia.

Reprezentantul firmei de agenturare a mai spus ca lucreaza in acest domeniu de aproape sase ani si ca "fuga lui Omar prin Portul Midia este un scenariu SF".

La data de 13 iulie, nava "Al Mahmoud IV", sub pavilion Siria, a plecat din portul Midia, transportand aproape o mie de berbecuti si 750 de taurasi. La bordul acesteia se aflau zece marinari sirieni, un roman si cinci egipteni.
×
Subiecte în articol: observator