x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Functionar al Ambasadei americane, mort pe DN 1

Functionar al Ambasadei americane, mort pe DN 1

13 Feb 2005   •   00:00

OBSERVATOR
Un functionar al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti si-a pierdut viata la sfarsitul saptamanii trecute intr-un accident rutier petrecut pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in apropiere de Aeroportul "Herni Coan-da". In accident au fost implicate nu mai putin de patru autoturisme.
NEATENTIE. Patru masini, doi raniti si un mort, in urma accidentului de saptamana trecuta
Geness Gregory Wendell, in varsta de 55 de ani, functionar in cadrul Ambasadei SUA, se afla vineri seara la volanul unui autoturism Toyota Land Cruiser si circula dinspre Bulevardul Aerogarii catre Aleea Privighetorilor. Din pricina unei manevre gresite, americanul a pierdut controlul volanului, a acrosat un autoturism Audi, care circula pe banda din stanga, dupa care masina a patruns pe contrasens, lovindu-se frontal de doua autoturisme care circulau regulamentar.

VICTIME COLATERALE. In urma impactului, functionarul american si-a pierdut viata, iar soferii celorlalte autoturisme implicate in accident - Nicolae Bucur (39 de ani), care conducea un Hunday Teracan, si Doina Dulgheru (42 de ani), aflata la volanul unui Nissan Almera, s-au ales cu rani usoare. Dupa acordarea primului ajutor, medicii de pe Ambulanta au concluzionat ca totusi cei doi nu necesita internarea.

Martorii accidentului sustin ca in masina ambasadei se aflau trei persoane, doua femei si un barbat. De asemenea, ei spun ca autoturismul ar fi fost condus de o femeie blonda, iar persoana decedata (respectiv Wendell) se afla pe locul din dreapta, pe bancheta din spate aflandu-se o femeie bruneta. Ieri, Ambasada SUA la Bucuresti si-a exprimat regretul ca unul dintre functionarii sai a murit in accident, mentionand ca va colabora cu Politia Romana pentru anchetarea acestui caz. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator