x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Furtuna din Capitală a afectat transportul în comun, circulaţie întreruptă pe mai multe linii RATB

Furtuna din Capitală a afectat transportul în comun, circulaţie întreruptă pe mai multe linii RATB

17 Iul 2011   •   19:14

Furtuna puternica de duminica seara din Bucuresti a afectat mai multe linii de transport in comun ale RATB, circulatia fiind intrerupta pe liniile 5, 8, 25, 36, 330, 61, 69, 90, 91.

Purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, a declarat ca pe Bulevardul Preciziei un pom a cazut pe reteaua de contact, afectand circulatia rutiera pe liniile 8,25 36. Astfel, de la ora 20.10, in zona nu s-a mai putut circula.

De asemenea, pe Calea Dorobanti, in zona TVR, un pom a cazut pe linia 330, a spart geamul de pe partea dreapta fata a unui autobuz, o calatoare fiind ranita usor de cioburi.

La ora transmiterii acestei stiri, nu functioneaza nici mijloacele de transport in comun pe liniile 61, 69, 90 si 91, pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu, in zona Facultatii de Drept.

Pe strada Barbu Vacarescu, un cablu s-a agatat de pantograful unui tramvai, linia 5 fiind blocata. Echipele de interventie sunt la fata locului.

Potrivit Brandusei Raeceanu, au mai fost probleme si pe alte linii RATB, dar problemele au fost remediate in 15 - 20 de minute.

In cazurile nerezolvate, este nevoie de interventia, pe langa echipele RATB, si a altor echipe de interventie, a celor de la Administratia Strazilor, care trebuie sa indeparteze crengile de pe reteaua de contact.

×
Subiecte în articol: observator bucuresti furtuna