x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Furtunile şi ploile torenţiale au făcut ravagii în jumătate din ţară.

Furtunile şi ploile torenţiale au făcut ravagii în jumătate din ţară.

09 Iun 2011   •   05:26
Furtunile şi ploile torenţiale au făcut ravagii în jumătate din ţară.

Codul galben de ploi si vijelii s-a facut simtit din plin in localitatile din Banatul Montan. A cazut grindina cat oul, vantul a smuls acoperisuri, iar apa a acoperit tot ce a intalnit in cale. La Oradea, rauri de apa au curs pe strazile orasului, iar acoperisul unei case a ars dupa ce a fost lovit de trasnet.

O furtuna puternica, de numai 15 minute, a smuls acoperisul unui bloc din Orastie, iar mai multe masini din parcare au fost distruse.

Si la Targu Jiu, in urma unei furtuni puternice, o parte dintr-un acoperis a cazut peste mai multe masini parcate in zona.

Ploi torentiale si grindina au lovit mai multe localitati din Caras-Severin. Bucatile de gheata de marimea unui ou au distrus hectare intregi de culturi agricole.



PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

VINERI

Vremea se va mentine instabilã. Vor fi innorãri, averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului, in cea mai mare parte a tãrii; exceptie vor face regiunile sud-vestice, unde innorãrile vor fi temporare si astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Cantitãtile de apã vor fi izolat insemnate si vor fi conditii de grindinã.

Temperaturile maxime, in scãdere indeosebi in regiunile estice intre 18 si 28 de grade . Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 19 grade.

SAMBATA

Vremea se va mentine instabilã. Vor fi innorãri temporare si local averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 11 si 19 grade.

×