x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gafă de proporţii a poliţiştilor

Gafă de proporţii a poliţiştilor

de Mara Raducanu    |    18 Aug 2010   •   00:00
Gafă de proporţii a poliţiştilor
Fără să se ţină cont că o asemenea informaţie ar fi putut provoca o altă dramă, ieri, familia unuia dintre bebeluşii răniţi a fost anunţată în mod eronat că le-a murit copilul.

Ulterior, părinţii au aflat că, de fapt, acesta este în viaţă. Andrei Dragomirescu, tatăl unuia dintre bebeluşii răniţi în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti, a povestit ieri că a fost sunat de Poliţia Capitalei, care i-a transmis condoleanţe, anunţându-l că fiul lui a murit.

Cel care a infirmat informaţia a fost preotul Spitalului "Grigore Ale­xandrescu", care i-a liniştit pe părinţi spunându-le că el tocmai vi­zitase copilul cu câteva minute în urmă şi acesta era în viaţă, dar în stare critică.

Părinţii bebeluşului au mai spus că sunt decişi să meargă "până la capăt" pentru a-i acţiona în ins­tan­ţă pe cei responsabili de această confuzie, însă în acest moment nu îşi doresc decât ca starea de sănătate a copilului lor să se îmbunătăţească.

Andrei Dra­gomirescu a mai spus, potrivit Me­diafax, că nu i-a plătit pe doctorii de la Maternitatea Giuleşti, în schimb a plătit asistentele şi personalul auxi­liar ori de câte ori dorea ca el sau rudele sale să-l vadă pe micuţ.

El preciza că nu mai ştie cu certitudine, dar că are impresia că i-ar fi dat bani şi asistentei Florentina Cârstea, cea care se ocupa de bebeluşii din Secţia de Terapie Intensivă atunci când s-a produs explozia. Bărbatul mai spunea că a fost nevoit să vină "de acasă" chiar şi cu ustensile medicale, precum branule şi alte obiecte me­dicale.


×
Subiecte în articol: explozie maternitatea giuleşti