x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gara Craiova: uitară să pună vagonul 2 între vagonul 1 şi 3!

Gara Craiova: uitară să pună vagonul 2 între vagonul 1 şi 3!

04 Ian 2015   •   15:05
Gara Craiova: uitară să pună vagonul 2 între vagonul 1 şi 3!

“E o eroare in sistem!” “S-au vândut prea multe bilete.” “E de la Pluto retrograd!” “Stai să vezi că acu’ trei zile…” Cu fel de fel de explicaţii au încercat să vină pasagerii trenului Interregio 1596, care asigura, duminică după-amiază, relaţia Craiova – Bucureşti. Numai cu cea logică, nu!

Ce s-a întâmplat? După ce vândură câteva zeci bune de bilete pentru trenul de Bucureşti, alarmaţi de buluceala din cele două vagoane cu aspect vag de RATB, comenduirea se sesiză din oficiu şi încercă să vadă care e problema.

După vreun sfert de oră de scărpinat în cap, începură să numere steagurile (pardon, vagoanele): trei, apoi unu – de la locomotivă. Unu, apoi trei de la final. Hm! Ceva era putred în Gara Craiova! După alte cinci minute şeful gării strigă: Erica! (Erica, nu Evrika – surse care au preferat să-şi păstreze anonimatul au precizat că Erica o chema pe femeia de serviciu). Aşadar, Erica! Lipseşte vagonul 2!

Şi aşa se întâmplă că Interregio 1596 plecă cu vreo juma’ de oră întârziere după ce garniturii i se adăugă şi vagonul 2. La coadă, după vagonul 3 şi vagonul 1…

×