x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Garda de Mediu - Amenzi de 1 Mai

Garda de Mediu - Amenzi de 1 Mai

de Elena Stan    |    02 Mai 2007   •   00:00
Garda de Mediu - Amenzi de 1 Mai

Inainte de inceperea minivacanţei de 1 Mai, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu ne informau că vor realiza controale in zonele de agrement, iar persoanele care vor depozita deşeurile in zone nepermise vor fi amendate cu sume cuprinse intre 200 şi 2.000 de lei.

"Garda poate aplica amenzi de la 200 la 2.000 de lei pentru persoanele fizice care abandonează deşeuri in zone nepermise. In Bucureşti, de exemplu, avem 12 comisari, doi pentru fiecare sector", a declarat Dan Fiţa, purtătorul de cuvant al GNM.

SANCŢIUNI. In Bucureşti au fost efectuate controale in Pădurea Băneasa, Cernica şi in parcurile mai mari. Conform datelor făcute publice, pană ieri, numai Direcţia Silvică Timiş a fost amendată de Garda de Mediu cu pană la 5.000 de lei pentru că nu a asigurat condiţii de depozitare a resturilor menajere in Pădurea Verde din Timişoara. Comisarii doljeni au invăţat cetăţenii să fotografieze autoturismele celor care lăsau in urma lor mormanele de gunoi, pentru a-i putea identifica şi amenda. Din Vama Veche s-au strans opt camioane cu deşeuri.

×
Subiecte în articol: verde!