x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Geoană despre înregistrarea cu Mitrea: Este o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor

Geoană despre înregistrarea cu Mitrea: Este o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor

22 Dec 2008   •   00:00
Geoană despre înregistrarea cu Mitrea: Este o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, astăzi, referindu-se la o înregistrare telefonică în care Miron Mitrea spune că "şi-a înfipt dinţii în beregata sa" că este "o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor". Geoană a spus că partidul va decide ce măsură trebuie luată în acest caz, informează Mediafax.



Întrebat cum comentează convorbirea telefonică apărută în presă, în care este implicat social-democratul Miron Mitrea, liderul PSD, Mircea Geoană, a precizat: "Este o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor de partid. Este un gest cel puţin neelegant. Sunt convins că la nivelul partidului şi a colegilor s-a format o opinie defavorabilă". Întrebat dacă se simte ameninţat, Geoană a răspuns negativ, precizând că este mâhnit de epitele folosite la adresa sa. "Mă simt în formă maximă, dar sunt mâhnit de faptul că există astfel de epitet la adresa unor colegi de partid. Eu pot să înţeleg că a existat ceva dezamăgire după votul din Senat, dar totuşi suntem oameni civilizaţi şi colegi de partid. Cred că ar trebui să-i întrebăm şi pe colegii de partid ce părere au", a conchis Geoană.

×
Subiecte în articol: romania