x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Dincă a dat detalii procurorilor DIICOT, despre crimele comise şi este dus la reconstituire

Gheorghe Dincă a dat detalii procurorilor DIICOT, despre crimele comise şi este dus la reconstituire

29 Iul 2019   •   13:56
Gheorghe Dincă a dat detalii procurorilor DIICOT, despre crimele comise şi este dus la reconstituire
Sursa foto: Captura Antena 3

Filmul crimelor odioase din Caracal începe să prindă contur în birourile anchetatorilor. Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele şi le-a dat detalii terifiante procurorilor DIICOT Craiova, scrie Observator.tv

Călăul le-a povestit anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra pe 25 iulie, în jurul prânzului, după ce a surprins-o că a sunat la 112.

Iar mai apoi, bărbătul i-a incinerat trupul copilei de doar 15 ani, spun procurorii, care anunţă că, acum, individul este acuzat şi de omor calificat.

Georgiana Hosu, procurorul şef adjunct al DIICOT: Inculpatul a declarat că a agresat-o, suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Inculpatul este o persoană cu o contituţie fizică masivă în faţa căruia o minoră de 15 ani nu a avut nicio şansă să se apere. Institutul Naţional de Criminalistică al Poliţiei Române a transmis raportul genetică judiciară parţială din care reiese că la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei, cât şi al inculpatului. Cu privire la cea de a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii în cadrul audierilor.

Alexandru Bogdan, avocatul criminalului: Şi-a recunoscut faptele.

Reporter: A spus unde a ascuns rămăşiţele?

Alexandru Bogdan, avocatul criminalului: A dat detalii, dar nu pot să vă spun, sunt chestiuni de urmărire penală, trebuie să înţelegeţi şi dumneavoastră, sunt aspecte care ţin de bucătăria internă a Parchetului şi nu pot fi furnizate public până când nu se emite actul oficial al Parchetului de acuzare, de trimitere în judecată.

Acuzaţia de omor calificat este valabilă doar în cazul Alexandrei. Nu se referă deocamdată şi la cazul Luizei Melencu, cealaltă fată care i-a căzut victimă lui Gheorghe Dincă. Individul va merge din nou la reconstituirea crimelor, după zeci de ore de audieri.

×