x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, crainic de stadion la meciul cu CFR! Va ţine un discurs în care va ruga fanii să nu-i înjure pe unguri

Gigi Becali, crainic de stadion la meciul cu CFR! Va ţine un discurs în care va ruga fanii să nu-i înjure pe unguri

02 Oct 2012   •   09:49
Gigi Becali, crainic de stadion la meciul cu CFR! Va ţine un discurs în care va ruga fanii să nu-i înjure pe unguri

Patronul Stelei va ţine un discurs înainte de startul jocului cu campioana en titre. Gigi Becali va ruga spectatorii să aibă o conduită fair-play şi să nu scandeze nimic urât la adresa ungurilor, scrie gsp.ro. Decizia latifundiarului din Pipera este fără precedent.

"Rog spectatorii să nu mai afişeze nici un banner şi să nu mai strige nimic care ne-ar putea atrage suspendarea terenului pentru că vreau să cîştig titlul şi nu mai vreau să mă duc să joc pe la Buzău sau Constanţa din cauza suspendărilor", a fost concluzia lui Gigi Becali după derby-ul cu Rapid, când a anunţat că va interzice orice fel de bannere pe stadion la jocurile de acasă ale roş-albaştrilor.

Mai mult, Gigi Becali a declarat că la derby-ul cu CFR, de duminică seara, ora 20:30, va juca rolul crainicului de stadion şi, în plus, le va ţine spectatorilor un speech înainte de startul jocului, în care îi va îndemna să nu scandeze nimic la adresa ungurilor!

"Mi-e teamă că vor striga scandarea aia «Afară, afară, cu ungurii din ţară!». O să se strige sigur, dar îmi iau măsuri. O să vorbesc cu ăştia din galerie, iar celorlalţi spectatori din stadion o să le vorbesc la microfon şi o să le zic că dacă strigă asta, nebunul ăla de Asztalos, de la Consiliul Discriminării, o să spună că e discriminare şi am putea avea probleme. Va avea sigur efect ceea ce le voi spune eu înainte de joc, pentru că e prea frumoasă atmosfera la Steaua acum şi ar fi păcat să o stricăm prin nişte scandări. Practic, sîntem ca şi campioni", a explicat Gigi Becali.


×