x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali RĂMÂNE la Jilava. Cererea de transfer la Poarta Albă, RESPINSĂ

Gigi Becali RĂMÂNE la Jilava. Cererea de transfer la Poarta Albă, RESPINSĂ

11 Sep 2013   •   14:24
Gigi Becali RĂMÂNE la Jilava. Cererea de transfer la Poarta Albă, RESPINSĂ

Cererea de transfer a lui Gigi Becali de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă a fost respinsă de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, potrivit România TV. Becali voia să fie mutat acolo din cauza problemelor pe care le are la Jilava.

Cererea de mutare din Penitenciarul Jilava a fost depusă la Administraţia Naţională a Penitenciarelor încă de săptămâna trecută. Surse din cadrul ANP au precizat pentru Agerpres că omul de afaceri a argumentat că ar dori să-şi ispăşească pedeapsa departe de ochii presei, într-o închisoare din afara Bucureştiului, invocând presiunea mediatică.

Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 4 iunie, la trei ani de închisoare pentru dare de mită și fals în acte în dosarul "Valiza". De asemenea, Becali mai are alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi cel privind sechestrarea de persoane.

Avocații lui au cerut Tribunalului Bucureşti contopirea celor trei condamnări, instanţa a fost de acord, însă a adăugat un spor de pedeapsă de şase luni, astfel încât el are de executat trei ani şi şase luni de detenţie.

 

×