x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gimnastele de aur ale României, felicitate la Guvern. Ponta: Sunt un împătimit al performanţei. Aveţi în mine un suporter hotărât

Gimnastele de aur ale României, felicitate la Guvern. Ponta: Sunt un împătimit al performanţei. Aveţi în mine un suporter hotărât

16 Mai 2012   •   07:27
Gimnastele de aur ale României, felicitate la Guvern. Ponta: Sunt un împătimit al performanţei. Aveţi în mine un suporter hotărât

Premierul Victor Ponta le-a invitat la Palatul Victoria pe componentele echipei feminine de gimnastica a Romaniei, pentru a le felicita cu ocazia rezultatelor obtinute la Campionatul European din Belgia.

La ceremonia organizata la sediul Guvernului au participat si majoritatea ministrilor Cabinetului Victor Ponta. Premierul a tinut sa le felicite, in direct, pe gimnaste, declarandu-se un impatimit al perfomantei. "Vreau sa va multumesc pentru efortul ep care il faceti si pentru mandria pe care o aduceti Romaniei", a spus premierul.

Totodata, Victor Ponta si-a exprimat speranta ca gimnastele ne for face pe toti la fel de fericiti si la Jocurile Olimpice: "Aveti in mine un admirator si un suporter hotarat. Va urez succes la Londra, unde va fi mai greu decat a fost la Bruxelles".

Premierul a anuntat, luni, ca Guvernul va dubla, in sedinta de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminina de gimnastica a Romaniei, pentru a da un semnal atat in ceea ce priveste recompensarea performantei, cat si in perspectiva Jocurilor Olimpice.

Romania a incheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost urmatoarele: aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor).


×