x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grecia: Româncă arestată pe aeroportul din Atena, cu sute de paşapoarte în bagaj

Grecia: Româncă arestată pe aeroportul din Atena, cu sute de paşapoarte în bagaj

13 Sep 2019   •   19:04
Grecia: Româncă arestată pe aeroportul din Atena, cu sute de paşapoarte în bagaj

Autorităţile din Grecia au arestat o româncă pe aeroportul internaţional Eleftherios Venizelos din Atena, asupra căreia au fost găsite sute de documente de călătorie pe numele altor persoane, dintre care multe fuseseră înregistrate ca furate, relatează vineri agenţiile ANA şi dpa.

Poliţia aeroportului a descoperit în bagajul de mână al româncei în vârstă de 49 de ani şi care venise la Atena de la Bucureşti nu mai puţin de 401 paşapoarte şi acte de identitate emise de diferite ţări.

Femeia, care urmează să compară în faţa unui procuror la Atena, a fost acuzată de posesie ilegală de documente de călătorie aparţinând unor terţi, iar poliţia greacă, în colaborare cu autorităţile din străinătate, va continua cercetările cu privire la activităţile în care este implicată aceasta şi posibilii săi complici, menţionează ANA.

Poliţia din Grecia arestează aproape în fiecare zi migranţi care încearcă să plece în Europa occidentală de pe aeroporturi greceşti folosind paşapoarte false, aminteşte la rândul său agenţia dpa, care menţionează că în urma confiscării acelor documente furate sau false aflate în posesia româncei arestate a fost împiedicată o operaţiune internaţională de trafic cu migranţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: paşapoarte