x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu: 28 de oferte pentru construcția celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani

Grindeanu: 28 de oferte pentru construcția celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani

10 Mai 2022   •   22:30
Grindeanu: 28 de oferte pentru construcția celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani

Au fost depuse 28 de oferte pentru construcția celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani, secțiune a Autostrăzii Moldovei- A7, cu o lungime totală de 82,44 km, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Au fost depuse 28 de oferte pentru construcția celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (secțiune a Autostrăzii Moldovei- A7), cu o lungime totală de 82,44 km”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că pentru Tronsonul 1 (4,60 km), Buzău - Vadu Pașii: 8 oferte au fost depuse de constructori din România, Italia, Turcia, pentru Tronsonul 2 (30,8 km), Vadu Pașii-Râmnicu Sărat: 7 oferte au venit de la constructori din România, Turcia, Italia, pentru Tronsonul 3 (36,1 km), Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni: 5 oferte primite de la constructori din România și Turcia, iar pentru Tronsonul 4 (10,94 km), Mândrești Munteni- Focșani Nord: 8 oferte sunt depuse de firme din România, Grecia, Italia și Turcia.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 20 de luni pentru Tronsoanele 1 și 2 și de 26 de luni pentru Tronsoanele 3 și 4.

Construcția celor patru tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani este finanțată prin PNRR, la o valoare estimată de 5,29 miliarde de lei (fără TVA).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu