x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu: Au fost semnate încă 6 protocoale de colaborare între CNAIR şi autorităţile locale

Grindeanu: Au fost semnate încă 6 protocoale de colaborare între CNAIR şi autorităţile locale

14 Mar 2022   •   20:00
Grindeanu: Au fost semnate încă 6 protocoale de colaborare între CNAIR şi autorităţile locale

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat luni pe Facebook, că au fost semnate încă 6 protocoale de colaborare între Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi autorităţile locale.

El a precizat că protocoalele semnate luni vor contribui la realizarea unor proiecte precum: varianta de ocolire Ardud, judeţul Satu Mare; varianta de ocolire Bocşa, judeţul Caraş-Severin; varianta de ocolire Corabia, judeţul Olt, şi varianta de ocolire Flămânzi, judeţul Botoşani. Ministrul Transporturilor a mai făcut referire la varianta de ocolire Negreşti Oaş, judeţul Maramureş, precum şi la modernizarea DN 14B şi construcţia unor poduri noi peste CF M200 la Teiuş şi CF M300 la Crăciunel, judeţul Alba.

"Vom continua să lucrăm împreună cu autorităţile locale pentru derularea unor obiective de importanţă regională. Consider că este o abordare mai eficientă, deoarece autorităţile locale ştiu mult mai bine realităţile zonei", a subliniat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că această abordare vizează nu doar obiectivele CNAIR, ci şi alte obiective de infrastructură derulate de exemplu de CFR, unde unele gări au nevoie de reabilitări urgente.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu,