x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guvernele de la București și Chișinău, ședință comună

Guvernele de la București și Chișinău, ședință comună

10 Feb 2022   •   19:00
Guvernele de la București și Chișinău, ședință comună
Sursa foto: gov.ro

Guvernele de la București și Chișinău se reunesc, vineri, în ședință comună. „Vom semna și Acordul de asistență nerambursabilă și majoritatea din această sumă va merge spre investiții în localități”, a anunțat premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița

 

„Pe 11 februarie noi vom avea ședința comună a Guvernelor R. Moldova și României. În cadrul acestei ședințe vom semna și Acordul de asistență nerambursabilă și majoritatea din această sumă va merge spre investiții în localități”, a declarat premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița.

Premierul Nicolae Ciucă va fi întâmpinat, vineri dimineață, de premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, pe Aeroportul Internațional Chișinău. Cei doi vor depune flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt și la bustul lui Mihai Eminescu, apoi vor avea o întrevedere tête-à-tête.

Ședința comună a guvernelor României și Republicii Moldova va începe la ora 10.55, iar la 12.15 sunt programate declarații de presă ale celor doi prim-miniștri.

Nicolae Ciucă mai are o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și una cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova.

La finalul vizitei, Nicolae Ciucă va susține declarații de presă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București.

×