x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guvernul britanic a trimis condoleanţe în cazul morții cetăţeanului român în atacul din Algeria

Guvernul britanic a trimis condoleanţe în cazul morții cetăţeanului român în atacul din Algeria

19 Ian 2013   •   22:11
Guvernul britanic a trimis condoleanţe în cazul morții cetăţeanului român în atacul din Algeria

Secretarul de stat britanic Alistair Burt a exprimat, într-o convorbire cu ministrul român de Externe, sincere condoleanţe din partea Guvernului britanic pentru moartea cetăţeanului român în atacul din Algeria, a declarat ambasadorul britanic Martin Harris, care exprimă, la rândul său, condoleanţe, scrie Mediafax.

 Martin Harris precizează că secretarul de stat britanic Alistair Burt l-a sunat pe ministrul român de Externe, Titus Corlăţean, pentru a exprima din partea Guvernului Britanic sincere condoleanţe pentru moartea unui cetăţean român, confirmat printre victimele atacului terorist din Algeria.

"Aş dori să adaug condoleanţele mele sincere, din inimă, către familia acestuia şi către poporul român şi către toţi cei care au pierdut pe cineva iubit în acest atac. România şi Marea Britanie sunt amândouă în doliu astăzi. Ştiu că ambele ţări vor rămâne aliate şi statornice în a se opune ameninţărilor reprezentante de teroriştii care nu cunosc frontiere şi nu respectă viaţa uman", afirmă Martin Harris.

×
Subiecte în articol: roman ucis algeria