x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Handbalist din Suceava, înjunghiat într-un club după ce a sărit în ajutorul unui prieten

Handbalist din Suceava, înjunghiat într-un club după ce a sărit în ajutorul unui prieten

23 Sep 2012   •   11:22
Handbalist din Suceava, înjunghiat într-un club după ce a sărit în ajutorul unui prieten

Un tanar in varsta de 18 ani, handbalist la echipa de juniori I a Liceului cu Program Sportiv Suceava, a fost injunghiat in gat, sambata noapte, dupa o altercatie izbucnita intr-un club.

Potrivit anchetatorilor, in jurul orei 23.40, Beniamin Mircea Maruseac, tanarul de 18 ani, se afla la o masa cu mai multi prieteni, alaturi, la o alta masa, aflandu-se un alt grup de tineri, de etnie roma, din comuna Scheia. Un tanar de 16 ani, aflat la masa cu victima, ar fi scuipat inspre masa romilor, moment in care acestia din urma au reactionat. Minorul de 16 ani a fost lovit in plina figura, iar Beniamin Maruseac a intervenit pentru a aplana conflictul. Spiritele insa nu s-au calmat, iar unul dintre indivizi a scos un cutit si l-a injunghiat in gat pe tanarul de 18 ani. In localul plin de clienti la acea ora s-a creat panica, cei patru indivizi din grupul agresorului disparand de la fata locului.

Tanarul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean Suceava, unde a fost operat de urgenta, informeaza monitorulsv.ro.

Duminica dimineata, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au reusit sa-l prinda pe suspectul de comiterea agresiunii. Este vorba de Aurel Munga, in varsta de 30 de ani, din comuna Scheia.

Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Suspectul a fost audiat si urmeaza cel mai probabil sa fie arestat preventiv.

×