x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Haos la metrou, pe Magistrala 2 Berceni - Pipera. „A fost vorba despre o defecțiune tehnică

Haos la metrou, pe Magistrala 2 Berceni - Pipera. „A fost vorba despre o defecțiune tehnică

24 Oct 2018   •   09:19
Haos la metrou, pe Magistrala 2 Berceni - Pipera. „A fost vorba despre o defecțiune tehnică

Aglomeraţie mare la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 2, linia Berceni - Pipera. Mii de oameni stau în stațiile de metrou și nu știu când vor ajunge la școală sau la serviciu!

În stații, călătorii sunt anunțați de o întârziere din cauza unor defecțiuni tehnice, fără alte detalii.  În stația Unirii, mai mulți călători au fost invitați să coboare din tren, fiind invocate motive tehnice.

"Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz. Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. La acest moment circulaţia se desfăşoară în condiţii normale. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi în trenurile de metrou", precizează Metrorex.

Pe de altă parte, călătorii care s-au aflat miercuri dimineaţa în staţiile de metrou sau în trenurile de metrou afirmă că circulaţia a fost blocată aproape o oră.

"Ora 8.50 dimineaţa. Metroul nu a mai venit de la 8.25. Niciun metrou în niciun sens. Staţia Tineretului arată ca Unirii în dimineţile bune", scrie un călător pe pagina de socializare.

Contactat de Libertatea, biroul de presă al Metrorex a comunicat că „a fost vorba despre o defecțiune tehnică. Problema a fost remediată, iar acum se circulă normal”.

×
Subiecte în articol: acces metrou metrou