x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Harta celor mai periculoase intersecţii din Capitală

Harta celor mai periculoase intersecţii din Capitală

14 Apr 2011   •   09:23
Harta celor mai periculoase intersecţii din Capitală
Sursa foto: RTV/
161108-.jpgPoliţiştii au făcut o hartă a celor mai periculoase intersecţii din Bucureşti. Pe primul loc, intersecţia dintre şoseaua Colentina şi Doamna Ghica. Nouă oameni au fost răniţi în tot atâtea accidente. O altă arteră neagră este bulevardul Eroilor. De la începutul anului, la intersecţia cu Splaiul Independenţei, opt oameni au fost răniţi în şapte accidente. Iar la intersecţia şoseaua Kiseleff cu strada Primo Nebiolo, un om şi-a pierdut viaţa şi alţi cinci au fost răniţi.

Traversarea prin locuri nepermise a dus la producerea a şase accidente rutiere în care cinci oameni au fost răniţi şi pe Bulevardul I. C Brătianu, intersecţia cu strada Gabroveni.

În primul trimestru din 2011, în Capitală au avut loc nu mai puţin de 191 de accidente rutiere în care nouă oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 54 au fost grav răniţi, scrie realitatea.net. De cele mai multe ori, victimele nu au ţinut cont de culoarea semaforului sau au traversat prin locuri nepermise. Amenda pentru traversarea neregulamentară este de peste 200 de lei. Cu toate acestea însă numărul evenimentelor rutiere de acest fel este în creştere faţă de 2010.

×
Subiecte în articol: raniti intersectia accidente intersectii