x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hartă interactivă. Platforma de programare afișează tipurile de vaccin disponibile în fiecare centru

Hartă interactivă. Platforma de programare afișează tipurile de vaccin disponibile în fiecare centru

de Georgiana Oprea    |    25 Mar 2021   •   15:28
Hartă interactivă. Platforma de programare afișează tipurile de vaccin disponibile în fiecare centru

Platforma de programare pentru vaccinul anti-COVID afișează, începând de azi, tipurile de vaccin pentru fiecare centru, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

De asemenea, harta cuprinde centrele de vaccinare active în platformă.

Comitetul de coordonare a vaccinării anunță că a devansat implementarea acestei funcționalități în platforma de programare.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcționalități în platforma de programare. Astfel, la acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin și este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinarecovid.gov.ro/platforma-programare/”, a anunțat CNCAV.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.

Harta interactivă poate fi accesată aici.  

×