x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hotii de autoturisme dau tarcoale Casei Presei

Hotii de autoturisme dau tarcoale Casei Presei

11 Feb 2005   •   00:00

Aseara, pe una dintre aleile din fata Casei Presei Libere a avut loc un accident de circulatie. Banala tamponare a avut loc intre trei masini si s-a soldat cu pagube importante. In jurul orei 18:00, soferul unei Skoda Octavia a intrat cu viteza pe aleea din fata Casei Presei. El a acrosat un Volskwagen Passat, cu numarul B 97 ABN, parcat, dupa care a lovit o Dacia 1300 Break, cu numarul B 99 EIC, de asemenea parcata.

NEATENTIE. Dintre zecile de curiosi care au asistat la accident, nici unul nu l-a vazut pe hot

AMPRENTE. In scurt timp, la fata locului au sosit politistii de la circulatie, care au verificat masina. Surpriza! Este furata de pe 20 ianuarie 2005 din cartierul Militari. Nimeni nu a putut afla cum s-a produs accidentul pentru simplu fapt ca soferul a dat bir cu fugitii. Proprietara masinii a fost chemata la fata locului de politisti si a povestit cum i s-a furat autoturismul. In acea zi s-a urcat in masina, a pornit-o, apoi a coborat sa curete geamurile. In cateva secunde, un individ s-a urcat la volan si a disparut cu Skoda sub ochii ingroziti ai femeii. De atunci si pana aseara autoturismul a fost cautat in tot orasul. Echipa de criminalisti a reusit sa ridice de pe masina o serie de amprente digitale, posibile a fi ale hotului. Accidentul de aseara nu este in nici un caz primul care are loc in fata Casei Presei Libere, unde zilnic se sparg masini sau se taie cauciucuri.

Lipsa indicatoarelor rutiere care sa reglementeze drumul cu prioritate conduce la tamponari, nervi si injurii zilnice. Politistii spun ca in astfel de zone, nesemnalizate cu indicatoare, se aplica prioritatea de dreapta. (Eduard Pascu)

×
Subiecte în articol: observator