x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huiduieli la primăria din Săuceşti

Huiduieli la primăria din Săuceşti

02 Iul 2010   •   00:00

Ambuscadă la primăria din Săuceşti. Oamenii protestează şi cer explicaţii de la primarul comunei, cu privire la modul în care au fost cheltuiţi banii pentru prevenirea inundaţiilor în zonă. Localnicii sunt supăraţi că este pentru a doua oară când gospodăriile le sunt inundate.



UPDATE. Premierul Emil Boc nu a mai mers în comuna Săcueşti, unde localnicii protestau faţă de lipsa de măsuri împotriva inundaţiilor. Boc s-a deplasat în localitatea vecină, unde are loc un comitet de urgenţă.

Potrivit localnicilor, în urma inundaţiilor din 2008, oamenii au primit ajutor material pentru refacerea locuinţelor. Deşi zona a fost vizitată de majoritatea autorităţilor, care au promis soluţii pentru prevenirea unei noi catastrofe, situaţia a rămas la fel. S-a ajuns astfel ca, în 2010, la un debit al Siretului de aproape 3000 de centimetri cubi, peste 2000 de oameni să fie evacuaţi din casele lor, în aşteptarea viiturii.


Potrivit unor surse, citate de Antena3, primarul din Săuceşti este la aeroportul din Bacău, unde îl aşteaptă pe premierul Emil Boc, care va vizita zonele afecatate de inundaţii.

×
Subiecte în articol: observator