x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IGPR face verificări după ce Diana Șoșoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliției

IGPR face verificări după ce Diana Șoșoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliției

de Redacția Jurnalul    |    30 Mai 2024   •   17:31
IGPR face verificări după ce Diana Șoșoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliției

Conducerea IGPR a dispus de urgență verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului, după ce Diana Șoșoacă s-a filmat în haine militare pe o motocicletă a poliției.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma și folosește motocicleta de serviciu a unui agent de poliție, Centrul de Informare și Relații Publice al IGPR face următoarele precizări: Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, conducerea IGPR a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului.

„Reafirmăm angajamentul de a menține integritatea și neutralitatea în toate acțiunile noastre și de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, se menționează în finalul comunicatului.

Senatoarea Diana Șoșoiacă Ivanovici a postat pe rețelele sociale un filmuleț în care apare îmbrăcată în uniformă militară, pe o motocicletă a poliției.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: igpr sosoaca motocicleta