x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Împuşcături ca-n filme în faţa Tribunalului Alba! Mai multe focuri de armă, trase dintr-un autoturism

Împuşcături ca-n filme în faţa Tribunalului Alba! Mai multe focuri de armă, trase dintr-un autoturism

13 Oct 2011   •   09:02

Mai multe focuri de arma au fost trase, in aceasta dimineata, dintr-un autoturism catre soferul unei alte masini, in fata Tribunalului Alba. Soferul care a tras cu pistolul a fost identificat si dus la politie.

Luminita Prodan, purtatorul de cuvant al IPJ Alba, a declarat ca focurile de arma au fost trase dintr-un autoturism Renault, tinta fiind o masina BMW. Autoturismul Renault a fost oprit in trafic si un barbat a fost retinut si dus la audieri.

Prodan a spus ca politistii nu au reusit sa stabileasca motivele acestui conflict, precizand ca nu poate da alte detalii pentru ca ancheta este in desfasurare.

Un incident similar a avut loc miercuri, in fata Tribunalului Bucuresti. Mai multi barbati s-au luat la bataie, dupa ce unul dintre ei a scos un cutit si a atacat un rival.

La mijloc a fost prins si un politist, care a fost lovit de mai multe ori. Agentul de politie sustine ca unul dintre interlopi a incercat sa treaca peste el cu masina.

×