x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Împuşcături în Călăraşi. Poliţiştii au tras pentru a prinde trei hoţi de fier vechi

Împuşcături în Călăraşi. Poliţiştii au tras pentru a prinde trei hoţi de fier vechi

23 Feb 2012   •   10:21

Politistii din Calarasi au tras mai multe focuri de arma pentru a prinde trei persoane care furau deseuri metalice dintr-un camion. Unul dintre hoti, care a fost impuscat in picior, a reusit initial sa fuga de la locul faptei, insa ulterior a mers singur la spital.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, inspector Ramona Tudor, agentii Politiei municipiului Calarasi - Biroul de Ordine Publica Urban au prins in flagrant trei persoane aflate in semiremorca unui camion aflat in miscare care transporta fier vechi, hotii aruncand deseurile pe sosea.

Ea a precizat, la Antena 3, ca politistii au reusit sa prinda un alt barbat, pe care l-au dus la sediul Politiei pentru cercetari. Ulterior, la Spitalul Judetean Calarasi a venit barbatul ranit de oamenii legii, acesta avand o plaga impuscata la piciorul stang, fiind internat pentru tratament.

Politistii efectueaza cercetarile in acest caz pentru furt calificat si pentru identificarea tuturor suspectilor si stabilirea prejudiciului, a declarat purtatorul de cuvant IPJ Calarasi, Ramona Tudor, joi, in cadrul emisiunii "Se intampla in Romania".

×