x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Național Salvamont a primit 29 apeluri pentru intervenții

În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Național Salvamont a primit 29 apeluri pentru intervenții

07 Aug 2022   •   10:10
În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Național Salvamont a primit 29 apeluri pentru intervenții

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 29 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

Conform unei postări pe Facebook, 4 apeluri au fost pentru Salvamont Neamt, 3 apeluri pentru Salvamont Gorj, 3 apeluri pentru Salvamont Busteni, 2 apeluri pentru Salvamont Predeal, 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov și 2 apeluri pentru Salvamont Covasna. Au mai primit solicitări unitățile Săcele, Harghita, Formatia Azuga, Salvamont Brasov, Salvamont Caras Severin-Formatia Muntele Mic, Salvamont Sibiu, Salvamont Caras Severin-Formatia Semenic, Salvamont Arges, Judetul Covasna, Județul Salaj, Județul Maramures, Județul Caras Severin, Salvamont Mureş.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 33 persoane, dintre acestea 5 fiind predate la Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

S-au mai primit 18 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvamont