x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu în Drumul Taberei. Alimentarea cu gaze, sistată până sâmbătă pentru 1.200 de consumatori

Incendiu în Drumul Taberei. Alimentarea cu gaze, sistată până sâmbătă pentru 1.200 de consumatori

14 Sep 2012   •   17:12
Incendiu în Drumul Taberei. Alimentarea cu gaze, sistată până sâmbătă pentru 1.200 de consumatori

UPDATE 21:46 - Distrigaz Sud Retele a sistat alimentarea cu gaze la circa 1.200 de clienti casnici si non-casnici, in urma incendiului izbucnit in Drumul Taberei, din cauza avarierii unei conducte de gaz in timpul efectuarii lucrarilor la linia de metrou Drumul Taberei - Pantelimon de catre firma executanta, Astaldi.

Echipele de interventie ale Distrigaz Sud Retele s-au deplasat imediat la fata locului si au luat primele masuri de siguranta, izoland perimetrul si sistand alimentarea cu gaze naturale in zona.

Angajatii companiei Distrigaz Sud Retele nu executau lucrari in zona respectiva la momentul producerii incidentului.

Alimentarea cu gaze naturale a clientilor din zona se va relua dupa remedierea defectului de catre echipele de interventie, in cursul zilei de 15 septembrie, incepand cu orele 15.00.

-----------------------------

Alerta in cartierul bucurestean Drumul Taberei, acolo unde, in zona Romancierilor, s-a declansat un incendiu ca urmare a fisurarii unei conducte de gaze.

Cel mai probabil fisura a aparut in urma lucrarile la metrou care se executa in zona si a fost sesizata in urma unui apel la 112.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului pentru a tine sub control flacarile care au o inaltime de 25 de metri.

Alimentarea cu gaze a fost intrerupta in zona, insa pe conducta fisurata a mai ramas gaz, ceea ce face destul de dificila interventia pompierilor.

Circulatia in zona a fost deviata. Astfel, circulatia pe bulevardul Drumul Taberei, dar si pe strada Romancierilor a fost complet blocata, politistii de la Brigada Rutiera recomandand ca rute ocoloitoare bulevadrul Timisoara si Prelungirea Ghencea.

Pompierii au reusit sa stinga, in cele din urma, incendiul, dupa circa 40 de minute.

×
Subiecte în articol: incendiu drumul taberei gaze conducta