x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la Arhiepiscopia Râmnicului

Incendiu la Arhiepiscopia Râmnicului

08 Iul 2010   •   00:00

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la acoperişul Bisericii din curtea Arhiepiscopiei Râmnicului, din Râmnicu Vâlcea, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale. Focul a fost semnalat de către măicuţele din apropiere.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, căpitan Cătălin Popescu, focul a fost semnalat de către măicuţele din apropiere, iar până la venirea pompierilor angajaţii Arhieepiscopiei au scos afară din biserică mai multe bunuri încercând să le salveze.

"Focul s-a manifestat la acoperişul bisericii, flăcările nu sunt mari, dar sunt în mai multe locuri. Am intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi cu echipaj la înălţime folosindu-ne de scările pe care le avem în dotare iar în acest moment încercăm să stingem incendiul. La faţa locului, s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD pentru orice intervenţie, dar până în acest moment nu avem victime intoxicate cu fum, arse sau rănite", a declarat căpitan Cătălin Popescu, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: observator