x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la fabrica de cauciucuri de la Grăniceşti. UPDATE: Flăcările au cuprins şi secţia de producţie (VIDEO)

Incendiu la fabrica de cauciucuri de la Grăniceşti. UPDATE: Flăcările au cuprins şi secţia de producţie (VIDEO)

06 Ian 2012   •   06:07
Incendiu la fabrica de cauciucuri de la Grăniceşti. UPDATE: Flăcările au cuprins şi secţia de producţie (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta dimineata, la centrala termica a unei fabrici de cauciucuri situata in satul Slobozia, din comuna suceveana Granicesti. Noua echipaje de pompieri au fost solicitate sa intervina pentru stingerea focului.

UPDATE 12:40 - Incendiul de la fabrica de cauciucuri din satul sucevean Slobozia a fost lichidat dupa o interventie de aproximativ patru ore. Pompierii supravegheaza zona pentru a se evita reaprinderea focului.

UPDATE 11:16 - Incendiul izbucnit la centrala termica a fabricii de cauciucuri din satul Slobozia din comuna suceveana Granicesti a cuprins si sectia de productie. Numarul numarul echipajelor de pompieri care intervin a fost suplimentat la 26.

UPDATE 09:30: Focul s-a extins la depozitul de cauciucuri aflat in apropiere.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, colonel Ioan Burlui, a declarat, pentru Mediafax, ca incendiul a cuprins centrala termica a fabricii de cauciucuri. Sapte echipaje de pompieri au fost trimise in zona pentru a interveni.

De asemenea, s-a mai solicitat sprijinul altor doua echipaje.

La aceeasi fabrica de resapat cauciucuri, in 9 iunie 2011 a avut loc o explozie care a provocat moartea a doi muncitori si ranirea altuia. Deflagratia s-a produs in momentul in care mai multi mecanici incercau sa schimbe un rulment de la un motor. Potrivit concluziilor preliminare, explozia s-a produs de la o scanteie care a aprins praful de cauciuc.


×