x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCENDIU la grajdul de echitaţie al unei pensiuni din judeţul Sibiu! Un cal a murit

INCENDIU la grajdul de echitaţie al unei pensiuni din judeţul Sibiu! Un cal a murit

12 Iul 2015   •   14:30
INCENDIU la grajdul de echitaţie al unei pensiuni din judeţul Sibiu! Un cal a murit
Sursa foto: antena3.ro

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la grajdul de echitaţie al unei pensiuni din judeţul Sibiu, situată pe Valea Avrigului, iar un cal a murit şi mai multe echipamente şi 60 de tone de fân au ars.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că un incendiu a izbucnit la grajdul de echitaţie al unei cabane de pe Valea Avrigului, scrie antena3.ro.

La incendiu au intervenit două echipaje de pompieri din Sibiu şi pompierii voluntari din Avrig, focul fiind stins după mai bine de patru ore.

În total, a fost afectată o suprafaţă de circa 700 de metri pătraţi, iar incendiul a pornit de la un scurtcircuit. Pensiunea de pe Valea Avrigului unde a avut loc incendiul are camere de trei şi patru margarete, este situată la poalele Munţilor Făgăraş, iar atracţia principală pentru turişti este călăria.

Pe site-ul pensiunii sunt oferte de cursuri de călărie pentru adulţi şi copii, tabere de călărie, plimbări cu trăsurile trase de cai şi drumeţii cu cai pe trasee montane.

×
Subiecte în articol: pensiune echitatie incendiu foc cai cal sibiu