x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încep lucrările la parcarea subterană din Charles de Gaulle. Vezi aici cum va arăta proiectul (simulare video 3D)

Încep lucrările la parcarea subterană din Charles de Gaulle. Vezi aici cum va arăta proiectul (simulare video 3D)

de Iulia Barbu    |    20 Iul 2011   •   21:00
Încep lucrările la parcarea subterană din Charles de Gaulle. Vezi aici cum va arăta proiectul (simulare video 3D)

Pasajul subteran Charles de Gaulle va fi construit pe directia Bulevardului Aviatorilor si va avea o lungime totala de 1392 metri. Constructia va avea trei niveluri, primul va fi amenajat ca galerie comerciala.

Lucrarea va avea doua pasaje subterane, cate unul pe fiecare sens. Acestea vor fi construite de o parte si de alta a statiei de metrou. Pasajul va avea doua benzi de circulatie pe sens cu trotuare.

Intrarile si iesirile in pasaj, se vor face din aleile aflate pe Bd. Aviatorilor.

Pasajul include si o parcare subterana cu 603 locuri care va fi construita sub Piata Charles de Gaulle. Accesul in parcare se va face atat prin pasajul subteran, cat si de pe Bulevardul Constantin Prezan si de pe Calea Dorobantilor. Parcajul subteran de la Charles de Gaulle va realiza in parteneriat public privat. Durata de construire: 24 de luni. Investitia poate ajunge la 50 de milioane de euro, bani cu care va veni investitorul privat.

"La sfarsitul lunii vor incepe lucrarile la parcarea subterana de la Charles de Gaulle. Lucrarile la pasaj vor fi demarate la sfarsitul anului intrucat trebuie rectificat PUZ-ul. In urma unui studiu de trafic s-a decis ca intrarea in parcare sa aiba doua rampe si in acest sens avem nevoie de rectificare'' a precizat Bogdan Hreapca, director general al Directiei de Investitii din cadrul Primariei Capitalei.

×