x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incident - Masina unei actrite, spulberata

Incident - Masina unei actrite, spulberata

17 Feb 2005   •   00:00

Cunoscuta actrita Olga Delia Mateescu a fost, fara sa vrea, protagonista unei scenete mai putin obisnuite, ieri-dimineata, in fata locuintei sale din Sectorul 2. Un individ aflat intr-un Jeep a lovit masina actritei, pe motivul ca nu putea iesi din parcare.

CU FORTA. Dacia Olgai Mateescu a fost "mutata" de un Jeep care parcase pe locul artistei
Politistii de la Sectia 6 au incercat ieri, toata ziua, sa-l audieze pe cel care i-a distrus masina aactritei. Olga Delia Mateescu a declarat pentru Jurnalul National ca, in jurul orei 10:00, a venit la usa sa o femeie care i-a cerut sa mute masina, deoarece blocase iesirea unui Jeep. "Pentru ca tocmai iesisem de la dus, i-am explicat domnisoarei ca nu pot cobori imediat, dar ca ii dau cheile de la masina, sa o mute de pe locul meu de parcare, pentru care platesc 800.000 de lei anual", ne-a declarat actrita.

Fara sa dea nici un raspuns, necunoscuta a facut stanga-mprejur si a plecat. Olga a iesit pe balcon si a strigat-o, spunandu-i inca o data ca ii da cheile masinii ca sa o mute cativa metri, astfel incat Jeep-ul blocat sa poata iesi din parcare. In acel moment, un individ aflat la volanul Jeep-ului a demarat in tromba, lovind masina artistei, pe care a impins-o din calea sa. Din intamplare, in zona se afla o patrula a Sectiei 6 de Politie, care a vazut incidentul si a oprit Jeep-ul.

GRABIT. Surse din Politie ne-au declarat ca la volan se afla un anume Florin Dinca, iar ca masina este proprietate a firmei Romanel Group din Bucuresti. "Mi-a zis ca este de la "antidrog" si ca are intalnire cu un primar", a completat actrita. Cert este ca Olga Mateescu a depus la Sectia 6 de Politie o plangere pentru distrugere. Aseara, politistii inca il asteptau pe misteriosul Dinca de la "antidrog" pentru audieri. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: observator masina