x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Jurnalul National    |    07 Ian 2008   •   00:00

IMPOZITE. Contribuabilii utilizează din acest an un singur ordin de plată pentru Trezoreria Statului pentru obligaţiile datorate bugetului de stat şi un alt ordin de plată pentru Trezoreria Statului pentru celelalte obligaţii. Astfel, sumele la bugetul de stat se plătesc in contul unic 20.47.01.01, iar cele datorate bugetelor asigurărilor sociale şi fondurilor speciale, in contul unic 55.02. (Daniela Ivan)

Â

Bucureşti. Doi poliţişti au fost răniţi prin impuşcare in timp ce incercau să facă pace intre două clanuri care işi declaraseră război. Alţi trei indivizi au ajuns la spital, cu răni serioase. Scandalul, izbucnit ieri dimineaţă, in jurul orei 05.00, in faţa unui club din cartierul Regie, a pornit de la un conflict mai vechi dintre cele două grupuri.

Inexplicabil. O cursă aeriană care trebuia să aterizeze ieri pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni a aterizat din motive necunoscute la Sofia, autorităţile punănd la dispoziţia pasagerilor trei autocare pentru a-i aduce in Bucureşti. Cursa Easy Jet trebuia să plece apoi de la Bucureşti către Milano la ora 13.00, ora Romăniei, a declarat ieri purtătorul de cuvănt al Aeroportului "Henri Coandă", Valentin Iordache. Decizia de a ateriza la Sofia a aparţinut comandantului aeronavei.

Â

Loto. Nici un jucător la Loto 6/49 nu a căştigat la tragerea de ieri premiul la categoria I, estimat de Loteria Naţională la nouă milioane de euro, astfel că suma va fi reportată. La categoria a II-a s-au inregistrat 76 de căştigători, care sunt mai bogaţi cu căte 12.337 de lei, iar la categoria a III-a, 3.629 de căştigători care trebuie să primească premii de 387,55 de lei. Numerele extrase au fost 26, 7, 48, 12, 24, 11. La Noroc numărul extras a fost 2143733.

Focşani. Şase deţinuţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani, judeţul Vrancea, care au săpat un tunel lung de nouă metri pentru a evada din inchisoare, au fost prinşi vineri in timpul unor verificări de rutină.Â

×
Subiecte în articol: observator