x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

15 Oct 2005   •   00:00
BATUT DE PROFESOR. Un elev de clasa a VIII-a din Stanilesti, internat in urma cu doua zile la sectia de ORL a Spitalului Vaslui cu timpanul spart, sustine ca a fost batut de profesorul sau de sport. Adrian Racovita l-ar fi pedepsit astfel pe copil pentru ca nu lasa in pace o colega. "A ridicat mana sa ma loveasca. M-am ferit si m-a lovit peste ureche", a spus adolescentul. (Catalina Vieru)

POLITIST BAUT. Seful Serviciului Informatii si Protectie Interna (SIPI) Vrancea, comisarul-sef Doru Paraschiv, a fost implicat joi noapte intr-un accident rutier in municipiul Focsani. Comandantul fostei "doi si un sfert" a lovit cu masina de serviciu un autoturism care circula regulamentar. Potrivit unui comunicat al IJP Vrancea, Paraschiv a fost testat imediat dupa accident cu alcooltestul, care a indicat o valoare de 0,75 mg/l alcool in aerul expirat.

JUSTITIE. Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu 18,5 milioane de lei (185 de miliarde de lei vechi) pentru plata restantelor salariale cuvenite procurorilor pentru perioada 2000-2004, informeaza Ministerul Justitiei. Din aceleasi fonduri se vor finaliza pana la sfarsitul anului lucrarile de reparatii capitale la 15 sedii de Parchete si alte investitii.

DUMNEZEU, RECLAMAT. Un detinut din Penitenciarul "Popa Sapca" din Timisoara a trimis Judecatoriei Timisoara o plangere penala impotriva lui Dumnezeu. Condamnatul pentru omor sustine ca prin botezul sau "s-a facut un contract cu paratul", pentru a fi ferit de diavol si de necazuri. Dumnezeu nu si-a onorat insa contractul.

DIVERTISMENT. Din 30 octombrie, Florin Piersic (foto) va modera emisiunea "Maratonul norocului", duminica de duminica, la National TV. Emisiunea se inscrie in genul celor de divertisment interactiv, in care telespectatorii vor putea castiga premii substantiale in bani sau produse, dar numai daca si-au achizitionat biletele de joc puse la dispozitie. (Mihaela Suciu)

EPIDEMIE DE RAIE. In ultima perioada tot mai multi valceni au fost diagnosticati cu scabie sau raie, cum este denumita popular boala. Medicii dermatologi au identificat parazitul atat la familii din mediul rural, cat si din mediul urban. (Alexandra Chivu)

BACAU. O ploaie cu gheata specifica verilor calduroase s-a abatut ieri dupa-amiaza peste centrul orasului. Mai mult de atat, timp de cinci minute, bobitele de gheata au cazut fara sa fie insotite de stropi de ploaie, astfel incat pe anumite portiuni s-a format un strat de circa 2 centimetri alcatuit parca din polistiren expandat faramitat.
×
Subiecte în articol: observator