x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

27 Aug 2005   •   00:00
HOTELURI PRAFUITE. Solistul de la Parlament, Doru Isaroiu, a stat la mare doar cateva zile. Suficient insa pentru a avea o lista destul de lunga cu nemultumiri. Majoritatea dintre acestea se refera la hoteluri si la personalul de servire. "Sincer, conditiile din Mangalia, Neptun sau alte statiuni de pe Litoralul nostru au ramas la fel ca si inainte de ’89. Aceleasi paturi mizere, aceleasi cearsafuri nespalate, iar parca praful nu a fost deranjat niciodata. Ce sa mai zic de oamenii de la personal?! Probabil ca au fost angajati pe timpul tovarasilor si de atunci nu i-a mai schimbat nimeni", ne-a declarat Doru. (Adrian Vaduva)

PAPARAZZI SUNT DE VINA. Andreea Antonescu a fost prezenta pe Litoral o perioada destul de lunga, iar nemultumirile ei sunt legate in special de paparazzi. "Am fost foarte urmarita vara aceasta. Pe plaja, la terasa, in apa sau sub apa. M-au innebunit. Pe unii i-am observat, pe altii nu", s-a plans AndreEA. De asemenea, cantareata a fost dezamagita de atitudinea unor chelneri. "Dupa ce dadeam comanda, aveam de asteptat o groaza pana primeam mancarea. Iar de multe ori aceasta nu avea gust ori era prea arsa. Iar la sfarsit intotdeauna chelnerul isi astepta bacsisul", ne-a declarat cantareata. (Adrian Vaduva)

PLAJE LA STANDARDE EUROPENE. Plajele din statiunile Mamaia, Eforie si Mangalia ar putea intra in programul Blue Flag al Fundatiei Europene pentru Mediu. Steagul Albastru este un simbol international care reprezinta recunoasterea si garantia pentru calitate, organizare si servicii corespunzatoare. Un reprezentant al Fundatiei Europene pentru Mediu va vizita pana la data de 28 august statiunile Mamaia, Eforie, Mangalia pentru evaluarea plajelor si portului care urmeaza sa fie incluse in Programul Blue Flag. Programul vizitei cuprinde intalniri cu Marius Crivtonencu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, cu reprezentanti ai autoritatii publice locale din judetul Constanta si operatorii plajelor.

TURISM ECOLOGIC IN ROMANIA. In perioada 22.08-05.09 se afla in Romania un consultant al Organizatiei Mondiale a Turismului (OMT) pentru a stabili impreuna cu autoritatile romane strategia de ecoturism. Reprezentantul OMT va vizita zone din Masivul Bucegi, Piatra Craiului, Gradistea de Munte, Retezat, Cozia, Delta Dunarii si Macin si se va intalni cu presedintele ANT, Marius Crivtonencu, si cu reprezentantanti ai asociatiilor profesionale din turism, ai administratiilor parcurilor naturale si nationale.

Grupaj de stiri realizat cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism

×
Subiecte în articol: observator