x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

29 Mai 2005   •   00:00

  • 30 mai 2005
  • Sondaj INSOMAR - Traian Basescu pierde teren

    Popularitatea presedintelui Basescu a scazut in perioada februarie-mai 2005 de la 65% la 59%, in timp ce Guvernul a pierdut 14% in aceeasi perioada, de la 57% la 43%, releva un sondaj INSOMAR. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, Alianta D.A. PNL-PD ar castiga cu 48,5%, in timp ce PSD ar obtine 35,3%, PPRM - 6,3%, UDMR - 4,8%, PC - 1,7% si PPCD - 1,7%. In ceea ce priveste alegerile din PD pentru functia de presedinte, sondajul il da favorit pe Boc, creditat cu 55,1%, fata de Videanu, care are 36,7%.

    Odessa - "Bistroe va fi terminat!"

    Ucraina va finaliza canalul Bistroe, a declarat ieri la Odessa adjunctul ministrului ucrainean al Transporturilor si Comunicatiilor, Pavel Riabikin, citat de Rusia Azi. Acesta a spus ca tara sa are nevoie de o cale navigabila proprie spre Marea Neagra pentru dezvoltarea economiei nationale. Riabikin a precizat ca se preconizeaza finalizarea primului tronson al canalului si va incepe construirea tronsonului doi. In ce priveste reactia negativa din partea UE, in opinia responsabilului ucrainean, un rol decisiv il joaca aici Romania. (Alexandru Nastase)

    PPRM - Vadim vrea sa revina la carma

    Presedintele de onoare al PPRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca doreste sa revina in functia de presedinte si crede ca partidul ar trebui sa aiba din nou denumirea de PRM. Vadim a explicat ca a avut o conventie cu cativa dintre reprezentantii de frunte ai PPE, sa faca "un pas strategic lateral" pana la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE, dupa care sa revina in fruntea partidului. Organizatiile de tineret si de femei ale PPRM au cerut realegerea lui Vadim in functia de presedinte al partidului.

    Loto - Din nou report la 6/49

    Nici un jucator la Loto 6/49 nu a nimerit combinatia castigatoare, astfel incat este din nou report la categoria I. Numerele norocoase au fost 21, 31, 34, 32, 47, 4. 13 persoane s-au imbogatit cu cate 729.344.000 lei (din care un autoturism Dacia Solenza), dupa ce au castigat la categoria a II-a. Castigul la categoria a III-a a fost de 12.012.000. Si la tragerea Noroc a fost report la categoria I. Numerele de la Noroc au fost 6, 1, 2, 4, 4, 9, 2.
    ×
    Subiecte în articol: observator