x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INFOTRAFIC. Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Coadă la stația de taxare Fetești

INFOTRAFIC. Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Coadă la stația de taxare Fetești

25 Iul 2015   •   09:03
INFOTRAFIC. Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Coadă la stația de taxare Fetești
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Traficul rutier este intens pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa. Pe raza judeţului Constanţa se circulă în condiţii de ceaţă, însă vizibilitatea este bună. Pentru a se evita formarea coloanelor de autovehicule pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe A2, poliţiştii redirecţionează, pentru scurte perioade de timp, circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii, iar pe cea dinspre breteaua de acces de pe centură pe benzile unu şi de accelerare.          
În apropiere de Cernavodă, în urmă cu puţin timp, s-a produs o tamponare în care au fost implicate trei autovehicule. Până la scoaterea acestora în afara părţii carosabile, circulaţia se va desfăşura doar pe o bandă.

         

Pentru a evita producerea unor accidente în lanţ, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers, iar celor care încheie coloanele de autovehicule care opresc sau încetinesc brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

         
De asemenea, tot pe A2, la staţia de taxare de la Feteşti există o coloană de maşini (de aproximativ 30 de autovehicule) pe singura bandă destinată achitării pe loc a tarifului, pe sensul către Constanţa. Le reamintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).

×