x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: Strat de zăpadă pe numeroase șosele din România, porturile de la Constanța, închise

Infotrafic: Strat de zăpadă pe numeroase șosele din România, porturile de la Constanța, închise

24 Ian 2022   •   07:59
Infotrafic: Strat de zăpadă pe numeroase șosele din România, porturile de la Constanța, închise

Autoritățile anunță că luni dimineața este strat de zăpadă pe numeroase șosele din România. Totuși, nu sunt sectoare de drum blocate de zăpadă. Porturile de la Marea Neagră sunt închise din cauza vântului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Luni dimineața ninge în județele Bacău, Buzău și Covasna.

De asemenea, carosabilul este acoperit cu strat subțire de zăpadă, în județele Alba, Bacău, Bihor, Brăila, Caraș-Severin, Covasna (DN 11 Oituz), Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), Harghita, Iași, Prahova (DN 1A-km.155 - limita cu jud. Brașov), Sibiu și Teleorman, unde se acționează pentru deszăpezire, fără restricții de trafic.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 București-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitatea bună, temperaturi negative și valori reduse de trafic.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea, dar și în bara Sulina.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: circulatie sosele