x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infractorii români, din nou pe prima pagină a ziarelor britanice: Poliţia londoneză a arestat mai mulţi conaţionali "specialişti" în "alba-neagra"

Infractorii români, din nou pe prima pagină a ziarelor britanice: Poliţia londoneză a arestat mai mulţi conaţionali "specialişti" în "alba-neagra"

29 Iun 2012   •   10:59
Infractorii români, din nou pe prima pagină a ziarelor britanice: Poliţia londoneză a arestat mai mulţi conaţionali "specialişti" în "alba-neagra"

Infractiunile comise de conationalii nostri aprind imaginatia polisistilor britanici. O echipa formata din 30 de politisti, o parte in uniforma, o parte in civil, a inchiriat un autobuz rosu londonez si a plecat in urmarirea unui grup de romani care pacaleau turistii cu "alba-neagra". I-au gasit pe podul Westminster Bridge, scrie Daily Mail. 25 de romani au fost retinuti, 12 dintre ei fiind acuzati de escrocherie.

"A fost o operatiune de succes care a trimis un important mesaj gruparilor ca nu mai sunt tolerate in Londra. Vom fi pe strazi in fiecare zi si ii vom aresta. Este ceea ce londonezii au asteptat de mult timp. Oamenii ne opresc pe strada si ne felicita. Londra este afectata de infractorii care vin din estul Europei, iar asta trebuie sa inceteze. Turistii care vin la Londra pentru Jocurile Olimpice vor o vacanta frumoasa, nu sa fie jefuiti", a declarat sergentul Darin Birmingham, seful operatiunii.

Birmingham a mai spus ca politistii sub acoperire i-au urmarit pe romani in ultimele saptamani si i-ai vazut escrocau oamenii cu sute de lire sterline. Un american, spune sergentul, a pierdut 200 de dolari in 90 de secunde.

×