x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înşelăciune de 14.000 de euro, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Înşelăciune de 14.000 de euro, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

14 Iul 2009   •   00:00

Un bărbat din Bucureşti a înşelat mai mulţi cetăţeni străini, reuşind, prin intermediul unei legitimaţii false de poliţist, să obţină 14.000 de euro, informează un comunicat al Ministerului Administraţiei şi Internelor.



Potrivit sursei citate, bărbatul este suspectat că, în ultimele două săptămâni, împreună cu alţi doi indivizi, a oprit pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti mai mulţi cetăţeni străini, sub pretextul efectuării unor controale. El le solicita sumele de bani pentru verificare.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Autostrăzi - Biroul de Poliţie A1, bărbatul este suspectat că prin metoda 'maradona' a înşelat trei cetăţeni străini, pe 21 iunie, 4 şi 9 iulie.

Poliţiştii au început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, uz de fals şi de nerespectare a hotărârii judecătoreşti, ceilalţi doi fiind cercetaţi în stare de libertate pentru complicitate la infracţiunile de mai sus.

Cel în cauză a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Argeş, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Agerpres

×
Subiecte în articol: observator