x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Insetaţii din Perieni au apă pe săturate

Insetaţii din Perieni au apă pe săturate

de Ilinca Dima    |    12 Iun 2007   •   00:00
Insetaţii din Perieni au apă pe săturate

Ca urmare a campaniei "Apă pentru oameni", iniţiată de Jurnalul Naţional şi Europa FM, precum şi a mediatizării problemei stringente cu care se confruntă localnicii din comuna Perieni, un om de afaceri din judeţul Vaslui a decis să le ofere zilnic acestora căte trei tone de apă minerală şi apă plată, precum şi 14 tone de apă potabilă.

Campanie Jurnalul Naţional

Campania de străngere de apă pentru locuitorii comunei Perieni din judeţul Vaslui, iniţiată de Jurnalul Naţional şi Europa FM, impreună cu Primăria Sectorului 1 şi CEFIN Romănia, se apropie de final: astăzi este ultima zi in care puteţi face un gest de omenie faţă de căteva mii de oameni greu incercaţi de soartă: donaţi-le apă! Cele două corturi amplasate in Piaţa Universităţii (in faţa Teatrului Naţional) au devenit neincăpătoare, iar apa pe care oamenii continuă să o doneze este depozitată acum in faţa corturilor.

Măine, cei care doresc să ajute la incărcarea camioanelor cu apă pentru cele 3.500 de suflete din Perieni sunt aşteptaţi in Piaţa Universităţii la ora 10:00. Lor şi celor care au inţeles să fie alături de nişte oameni greu incercaţi, aducănd, fiecare după puteri, o sticlă, un bidon, un bax cu apă, le mulţumim!

×
Subiecte în articol: observator