x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inspectorii Capitalei vor avea uniforme

Inspectorii Capitalei vor avea uniforme

13 Feb 2005   •   00:00

Viorel Vaida, seful Serviciului Ecologie si Protectia Mediului din Primaria Capitalei, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie luand mita.

El a fost surprins de procurorii Serviciului Teritorial Anticoruptie cand primea 7,5 milioane de lei de la administratorul unei societati cu profil alimentar, care risca o amenda de intre 50 si 100 milioane de lei pentru poluare. Procurorii i-au impus lui Vaida interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile si i-au ridicat carnetul de contraventii pentru a vedea de cate ori acesta a dat amenda minima si daca si in acele cazuri s-au savarsit fapte de coruptie. El va fi suspendat din functie. Pentru a evita astfel de situatii, primarul general interimar, Razvan Murgeanu, ii va obliga pe toti inspectorii din Primaria Capitalei sa poarte uniforme si ecusoane.

"In cateva saptamani, toti inspectorii si sefii lor vor fi imbracati in uniforme, adica in costume pe care vor fi atasate si ecusoane cu numele si functia fiecaruia. Vor avea doua, una de iarna si alta de vara. Cine nu vrea sa poarte uniforme va pleca", a spus Murgeanu. (Monica C. Andrei, Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: observator