x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întâlnirea de la Snagov: Daniel Oajdea, dat afară din şedinţă

Întâlnirea de la Snagov: Daniel Oajdea, dat afară din şedinţă

20 Iun 2010   •   00:00
Întâlnirea de la Snagov: Daniel Oajdea, dat afară din şedinţă
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/Jurnalul Naţional

Deputatul PDL Daniel Oajdea, unul dintre parlamentarii care au votat în favoarea moţiunii de cenzură, a fost dat afară de la întâlnirea care se desfăşoară, duminică, la Snagov. Un alt parlamentar PDL care a susţinut moţiunea, deputatul Teo Trandafir, nu s-a prezentat la această şedinţă.

Daniel Oajdea a declarat, pentru Mediafax, că a fost dat afară de la şedinţă, după ce fusese invitat să participe de către grupul parlamentar PDL.

"Eu am fost invitat să particip personal de la grupul PDL. Am luat loc în sală şi o doamnă care îl însoţea pe domnul preşedinte Boc a venit şi mi-a spus: Îmi pare rău că domnul preşedinte a spus că nu puteţi participa la această întâlnire. Şi eu am plecat, că nu pot să stau cu forţa să fac circ", a declarat Oajdea.

Deputatul a calificat excluderea sa de la întâlnire drept un gest "descalificant şi copilăresc".

Daniel Oajdea şi Teo Trandafir se numără printre parlamentarii PDL care au votat în favoarea moţiunii de cenzură depusă la adresa Guvernului Boc. Oajdea luase decizia de a susţine moţiunea, în urma unei întâlniri cu o parte din electoratul care l-a votat. Ulterior, Biroul Permanent Naţional al PDL a propus excluderea sa din partid, decizia urmând să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare.

Deputatul Teo Trandafir anunţase cu o zi
înainte de votarea moţiunii că va vota împotriva măsurilor de austeritate, întrucât nu poate accepta reducerea pensiilor. După ce a votat în favoarea moţiunii, mai mulţi lideri PDL au declarat că ar susţine excluderea sa din partid.

Întâlnirea de la Snagov a început în jurul orei 19:00. La şedinţă participă liderii PDL, parlamentarii şi europarlamentarii partidului şi liderii de filiale. La întâlnire a ajuns şi preşedintele Traian Băsescu, cu toate că participarea sa nu a fost anunţată în mod oficial de Administraţia Prezidenţială.

antena3

×
Subiecte în articol: observator